Norwood were invited to work alongside Skanska on the new Barts and the Royal London Hospital.

We installed our walk on ceilings throughout the basement areas, creating the opportunity for easy access for maintenance of data cables and services such as air conditioning etc. were placed with the void. 

The introduction of a walk on ceiling to the project allows the client to service the sterile area without the need to decommission the room thereby saving running cost but more importantly allowing the sterilisation of instruments etc to be carried out continually.  The ceiling panels were manufactured at Norwood's high tech facility in Greater Manchester with all apertures for light and air distributions prefabricated in the factory, thus allowing an efficient and clean installation process.